TOKO MIRASA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Mirasa. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 17:20 Rotzooi. Zat een dikke zwarte vlieg in mijn eten. Heb erover gebeld. Had optie iets te halen daar en dan de helft te betalen ., achteraf gezien lieve mevrouw bedank ik voor jullie zaak. Ik vertrouw niks meer daar in de zaak dus ben ik de dupe.
27 jun 2024 om 23:14 Kreeg de verkeerde broodje bapao met de kipkerrie bara's begin ik niet eens het enigste wat lekker was was de bubble tea
12 jun 2024 om 14:41 Top! I had to arrange lunch for aprox 18 people 2 days in advance, and I have been phoning with Toko Mirasa for 2 days! So I was able to pay by credit card and the delivery was on the day that I wanted. Well done, food was a big hit everyone enjoyed!
27 mei 2024 om 15:18 Bara's waren erg lekker.
18 mei 2024 om 18:49 Heerlijk eten
26 apr 2024 om 20:29 Heerlijk pittig eten
26 mrt 2024 om 16:29 Zoals altijd weer heerlijke bara's en bubbletea! Alleen jammer dat de bara's kleiner worden en minder gevuld.
11 mrt 2024 om 11:01 Eten was echt slecht een mager broodje niet eens gevuld en smaakt niet naar kipkerrie bah
5 mrt 2024 om 16:12 Matige kwaliteit! ik ben beter van Miranda gewend. De Bara's zijn belachelijk duur voor €6 en weinig gevuld. Dit was mijn laatste keer hier.
5 mrt 2024 om 15:30 Jammer dat er zoveel ijs in de melkthee zit en de mango popping ontbrak. Broodje en bara waren wel goed.
20 feb 2024 om 13:24 Bezorger was onderweg en vervolgens word bestelling geannuleerd omdat adres buiten bezorggebied valt. Je word niet gebeld door het restaurant, heel erg slecht dit.
19 feb 2024 om 14:34 Eerste bestelling en zeker niet de laatste ! Alles was goed warm en smaakvol. Heerlijke bubbletea , goeie broodjes en lekkere snacks !